štvrtok 31. októbra 2013

I need your love 1.kapitola- "Tá nová"


 Ahoj, prinášam vám sem 1. kapitolu môjho nového príbehu. Nekomentujete, Nehlasujete a my potom nevieme či ďalej písať príbehy alebo nie. prosím. ohlasujte sa sem. :(( ďakujeme :)A aby som nezabudla, nie je to žiadne SFS alebo podobne, ale chcem vám odporučiť tento blog > Little Secret <Majú tam úžasné príbehy :) 




Jamie sedela na posteli a rozmýšlala, čo na dnešnú párty.Bude tam veľa deciek, na na ktoré by chcela zapôsobiť. No tiež sa bála, že jej ostane zima. Predsa len už bývajú v Londýne. Ale stále je leto. Kašlala na zimu a obliekla si biele volne „na pol brucha! tričko s nápisom love v jednej časti nekonečna (ležatej osmičky),roztrhané riflové kraťase a tyrkisové vansy. Jemne si zvýraznila jej orieškové oči šminkami. Dlhé vlasy nechala padať volne na jej ramená. Obzerala sa v zrkadle akoby sa tam ešte v živote nepozrela. Nezmením to ešte? ,pomyslela si Jamie.  No úsmev ktorý mala v tvári hovoril nie. Oči jej padli na hodinky. Ešte mala čas. Lahla si na posteľ, kde sa jej vlasy rozprestreli do všetkých strán. Vyzerala ako slnko medzi lúčmi. Rozmýšlala nad chalanom, ktorého jej spomínala Mag. Magie s ním istý čas bola. Vraj to bola stávka. Mal ju dostať do postele a potom ju odhodiť od seba. Keď sa to dozvedela vraj urobila takú scénu pred školou, že Harry týždeň nechodil do školy.  Harry, tak sa volal. Magie ho opisovala ako vysokého sympaťáka, so smaragdovými očami a kučeravými hnedými vlasmi. Hovorila o ňom milo. Akoby sa to čo sa stalo nikdy nedialo.  Už len z rozprávania Jamie dúfala, že bude na ňu tiež milý.
„Mami, oci, idem s kamarátkou von. Neviem kedy sa vrátim.“ Obom dala pusu na líce. Nemohla im povedať, že išla na beach party. A už vôbec nie po tom čo jej opysovala Magie, ako tam je. Ale tešila sa. S partou zažívali podobné veci tam odkial je. S úsmevom otvorila veľké vchodové dvere. Pred nimi už stála Magie v plnej svojej kráse.  Muselo sa uznať, patrila k jedným z najkrajších dievčat aké poznala.
„Ahoj, Jam. Svečí ti to.“ Poobzerala si ju a otočila ju. Zasmiala sa jej komplimentu. „Ahoj. A ďakujem aj tebe.“ Usmiala sa. Magie jej úsmev opätovala.
„Poviem ti pár pravidiel tejto opakovacej párty aby si vedela.“ Jamie to prišlo vtipné. Pravidlá párty.
„Počúvam“ so smiechom v hlase odvetila. „Taaaakže. Prvé. Baví sa tam každý s každým. Žiadne, že on je starší on je mladší, nebavím. Všetci sú si rovný. Druhé. Organizuje ju Harry, čo znamená, že sa pokúsi dostať niekoho z nových do postele. To vlastne nie je ani tak pravidlo ako upozornenie pre teba. Verím, že si vyberie teba.“ Zasmiali sa obe. „A ďalej. Čo je tretie. Žiadne topánky. Tie sa vyzúvajú všetký na jednom mieste a je problém ich potom nájisť, takže si ich dáma úplne bokom. Ukážem ti kde. Štvrté. Na mólo môže ísť iba harry v spoločnosti báb. Nenávidím toto pravidlo. Našťastie platí len keď sa koná párty.a posledné, piate. Dobre sa baviť.“ Usmiala sa na ňu Magie. Piate pravidlo moz nepočula, stále rozmýšlala nad Harrym a jeho “2“ pravidlom. Naozaj si vyberie ju? A aj keby nedám mu nič, akurát tak cez hubu, pomyslela si Jamie a usmiala sa nad jej myšlienkou. „Rozumiem.“ Odpovedala po chvíli.
Za ten čas sa dostali k okraju pláže. Obe si vyzuli topánky a stupili do vlažného piesku. Piesok pomali pohltil jejprsty do seba, pozorovala každý detajl. Už počuli hudbu. Ozývala sa spod móla a okolo neho. Jamie sa už nevedela dočkať. Konečne spozná nových ľudí tu. Magie ju potiahla za ruku.
„Poď sem. Tu si dáme tie topánky.“ Položili si ich pod malý krík blízko začiatku pláže. Jamie si strčila ruky do nohavíc, zatial čo sa Magie počas chôdze otáčala a skákala. „No taaak. Navnaď sa. Už sme skoro tam.“ Skríkla s úsmevom na Jamie. Ona jej úsmev opätovala.



„Kamo, už ide tá nová!“ dobehol za Harrym udychčaný Josh. Ani sa mu nedalo čudovať. Vybehnúť hore kopcom po piesku a potom na mólo. Ukázal smerom k dvom vysmiatym dievčatám. Harry jednu hneď spoznal. Jeho bývalá Magie.  A veďla nej. Očarujúce usmievavé dievča. Hneď po úsmeve Harrymu padli oči na jej odhalené nohy. Mala ich dlhé, štíhle a vytvarované. Určite posilovala, pomyslel si Harry. Harry podal Joshovi svoj pohár, ktorý bol prázdny. Upravil si vlasy, napravil tričko a nakoniec si olízal pery. Pomalým krokom šli dolu k ostatným. Josh po ceste odhodil do koša kelímok. Harry si vzal nové 3 a do každého nalial pivo z veľkého sudu. Porozhliadol sa a uvidel ich spolu. Pomali sa predieral pomedzi spolužiakov a zastal pred nimi.
„Ahojte, krásavice!“ usmial sa na nich a odhalil svoj široký úsmev kde zapojil aj svoje jamky.
Jamie mu úsmev opätovala a Magie sa na neho kyslo usmiala. „Ahoj, harry. Jamie, Harry a naopak.“ Tak to je ten, ktorého mi spomínala, nevyzerá zle, pomyslela si s úsmevom Jamie. „och Jamie, krásne meno. Priniesol som niečo na pitie.“ Harry podal obom kelímok každej a jeden mu ostal. Odpil si s pohľadom stále upratým na Jamie. Kočka, dobre som si vybral. Dostanem ju, povzdychol si v duchu Harry. Dúfal, že to nebude ťažké. „Môžem si s tebou zatancovať?“ Spýtal sa, ruku omotal okolo jej pásu. „Nemám na výber.“Hlavu sklonila k jeho ruke, ktorá pokynula na jej páse. Magie sa odtrepala o kúsok ďalej a sledovala ich z dialky. Harry presunul ruku z jej pásu v zadu na podbruško a pritlačil ju k sebe. Jamie sa pohybovala bokmi do rytmu hudby, čo znamenalo, že sa mu obtierala o panvu. Harry slabo vzdychol. Uvolnil trochu pritlačenie, ak by to takto pokračovalo asi by ju pretiahol na mieste. Jamie vedela čo robí, provokovala! Jeho ruka skĺzla z plochého bruška Jamie na jej štíhle nohy. Prechádzal po nich hore a dolu. „Poď so mnou na jedno úžasné miesto.“ Povedal keď pesnička skončila. Potiahol ju za ruku bez toho aby čakal na odpoveď. Jamie vyhľadala pohľadom Magie. Tá sa len usmiala a naznačila jej, že to bude v pohode. Harry vytrhol Jamie kelímok z ruky a položil ho vedľa koša, ktorý bol plný. Vybehli hore kopcom. „ešte si odskočím a hneď som tu.“ Venoval jej bozk na líce a rozbehol sa medzi kríki. Jamie pozorovala tú nádheru. Dlhé drevenné mólo z výhľadom na jazero. Ani nechápala prečo tomu hovoria pláž, teoreticky to bolo vytvorené umelo. No bolo to krásne. To bolo podstatné. Pomalým krokom prešla na kraj móla. Sadla si tam a nohy spustila voľne do vzduchu. Hompálali sa jej. Mesiac sa vynímal na oblohe a jeho obklopovali milióny hviezd. Ako z rozprávky.  Jej pozornosť ti získal pohym vedľa nej.


                 ▲
     Jamie & Magie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára