streda 26. februára 2014

Night mandess /13.časť/Matie/

13.časť príbehu



Prečo ?? Prečo ma tu chce, keď spolu nebudeme spať a nič ku mne necíti?? Nechápem tomu.  Jak ja toho chlapa milujem, škoda že on mňa nie. 
" Bude lepšie, ak zostanem doma"- povedala som nakoniec, ale Liamovi sa to nepáčilo. 
" Nie, prosím...zostaň "- povedal a ja som záporne pokrútila hlavou. Musím ho dostať z mojej hlavy. Nemôže, to byť moja jediná myšlienka dňa. 
" Prosím"- prosíkal a pri mi zanechával miliony malých božtekov na mojom krku. Keď som pir nom, nemôžem normálne rozmýšlať. Už len jeho prítomnosť dokáže so nou robiť veci, o ktorých som si vážne myslela, že sa to stáva v knihách, filmoch. Pri nom mám v bruchu biliony malých motýlikov, podlamujú sa mi nohy, keď sa na mňa pozrie cez tie jeho neskutočne nádherné mihlanice. No a ten jeho úsmev. Keď sa usmeje, tak som ako omámena. Ako v inom svete. Je to ako moja osobná droga.
" Tak fajn, ale musím ísť domov si pre veci"- povedala som nakoniec. 

Za 2 týždne : 
" Už vieš, kedy odchádzaš?"- opýtal sa ma Harry , keď sme spolu s chalanmi pozerali nejaký serial. Liam sa na mňa pozrel.
" Ako odchádzaš"- opýtal sa ma a ja som vedela , že to vyzerá na hádku. ALe musel to čakať. Dobre vedel, že raz odídem.
" Odchádzam spať na Slovensko"- povedala som pokojne.
" Kedy si mi to chcela povedať?"- opýtal sa ma  a ja som  na neho len nemo pozerala. To mi musí vážne  komplikovať môj odchod??
"Liam , dobre si vedel, že jedneho dňa budem musiet odísť"- povedala som.
"A kedy ideš?-
" Na buducu nedelu"- povedala som. Je piatok , takže mám ešte 9 dní , kým opustím Anglicko. 
" No to je úžasne"-povedal Liam . Postavil a odišiel.
"To ho prejde"- povedal Niall.
" Idem za ním"- povedal Zayn a išiel za ním. 
*Pohlad Liama*
Bol som tak strašne nasratý.  VEdel som, že to príde, ale nie už sa skoro týždeň. 
" Prečo jej to nepovieš??"- opýtal sa ma hlas za mnou. Dobre som vedel koho je .
" A čo jej  mám povedať"- opýtal som sa a Zayn sa zasmial.
" To že ju  miluješ"- povedal. Ako to vedel?? 
" AKo to vieš?"
" Liam, to vie každy.  Je to na tebe vidieť.  Ona to nevidí, ale nie je s tebou tak dlho ako my. Je vidieť ako ti žiaria oči, ten úsmev keď si s nou horí o všetkom. Prečo jej to robíš?? Ona ťa miluje a trpí. Vieš vôbec Liam, čo je neopätovaná láska??  Ona to vie moc dobre.."
"Ale ja ju tiež milujem"- prerušil som jeho slová.
" Tak prečo jej nepovieš?? Vieš ako ju strašne ničíš tým, že jej nepovieš pravdu?? Môžeš byť len rád , že je stále pri tebe.Ja na jej mieste by som už dávno odišiel. Už musí byť s toho unavená"- povedal Zayn.
"Máš pravdu . Ty a chalani ma dokonale poznate, ale ja jej nechcem tým ublížiť. Nechcem jej ublížiť tým, že  jej  poviem ako ju strašne milujem. Bojím sa že to  vyjde  napovrch. Nechcem riskovať, že odo mňa odíde, lebo to nebude zládať. Nebude zvládať tie listy, tie nenávisté listy. Chcem ju mať iba pre seba. Nechcem sa s nou deliť s celým svetom.  Ja, chcem byť len s nou, iba s nou . Nechcem mať nikoho ineho iba ju ...ale pociť , že jej nejako ublížim je horší"- povedal som a vtedy mi to napadlo. 
"Zayn, musím si ísť niečo vybaviť. Nech Mia nikam nejde.  Nech nejde domov"
"Liam, kam ideš?"- opýtal sa ma Zan , ked som bol pri schodoch, ktoré vedú do garaže. 
" Idem pre prekvapenie"- povedal som a utekal so do garaže. S vešiaka na klúče som si zopral klúč, od porshe. Bolo Louisove ale auta s chalanmi si požiačiavame takže nebol problém.
*Pohlad Mii*
" Mia, nemáš nikam ísť , povedal mi Liam. " - povedal Zayn a ja som sa zasmiala.
" Odkedy mi hovorí čo mám robiť?"- povedala som. " Kam vlastne išiel ?"
" Ja neviem"- pozrela som sa naštvane na Zayna. " Vážne neviem, že vraj ide pre prekvapenie"- poveda Zayn a sadol si na gauč.
" No to je úžasné"- povedala som  a  oprela som sa o gauč.  Pozerali sme filmy. Po 3 filoch som sa pozrela na hodinky. Ukazovali 9:07. Preboha. Už bude musieť ísť.
" Ja už budem musieť ísť"- povedala som a postavila som sa
" Ale Liam povedal.."- začal Zayn.
" Zayn, je mi jedno čo povedal Liam. Idem domov, som unavená  a chce sa mi spať. Mohli by ste mi zavolať taxík?"- opýtala som sa.
" Môžem ťa odviesť"- povedal známy hlas a ja som sa otočila.  Zamierila som k nemu.
" Nejako skoro si došiel "- povedala som ironicky. " Tak ideme?"- povedal som a mierila som k dverám.
" Odveziem ťa pod podmienkov, že povieš áno"- povedal a ja som nechápala. Pristúpil ku mne a vložil mi do ruky papier. Chalani sa na nás pozerali. Otvorila som papier. Preboha. Nie to nie. 
"Tak?"- opýtal sa ma Liam po nejakých minutách, čo som iba pozerala na papier  a bola som omráčená.
" Liam ja neviem"- povedal som . Čo si pomyslia starký??
" No tak, povedz áno"- povedal.
" Čo moji starký?"- opýtala som sa.
" Bol som za nimy a povedali , že by si mala ísť so mnou , takže poď"- povedal . Na papieri boli letenky do paríža pre dve osoby. Ja a Liam.
  " Liam.... na koľko?"- opýtala som sa.
" V sobotu večer prideme. Samozrejme na budúcu sobotu"- povedal. Pár hodín pred mojím odchodom na Slovensko.
" Neboj sa, stíhaš lietadlo na Slovensko"- povedal a ja som súhlasila som . Prišla som ku strarkým a začala som sa baliť.Zajtra o 10 ráno odlietam s Liamom do Paríža. Balila som sa asi do nejakej 4 hodiny ráno. Za 3 hodiny príde pre mňa a ideme na letisko. Lahla som si do postele . Moje viečka sa zavreli úplne a ja som bola už v ríši snov.....

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára